Schaijk

Mountainbiken in Schaijk op tweede kerstdag

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Op tweede kerstdag houdt toerwielerclub Ons Verzet de jaarlijkse Kersttocht. In de bossen van Herperduin worden mooie mountainbikeroutes uitgezet. Deelnemers kunnen kiezen uit afstanden van 30 of 40 kilometer.

Vele klimmetjes, slingerende singletracks en natuurlijke hindernissen in Herperduin zorgen voor sportieve uitdaging en plezier. De routes worden duidelijk aangegeven met pijlen en linten. Bij De Kriekeput is een rustpauze waarbij aan alle deelnemers een gratis kop warme drank, koude sportdrank en een versnapering wordt aangeboden. Heb je pech onderweg? Fietsenmaker Henk Kuijpers uit Herpen staat hier klaar om je weer op weg te helpen.

Bij terugkomst is het mogelijk om de fiets af te spuiten en om te kleden. EHBO is op de start- en pauzeplaats aanwezig alsmede eventueel benodigd gereedschap.
Starten voor deze toertocht kan op 26 december tussen 8.30 en 10 uur vanaf café De Potter aan de Schutsboomstraat 33 in Schaijk. Deelnamekosten zijn 5 euro per persoon en voor NTFU-leden 4 euro. Voor de jeugd tot en met 15 jaar is deelname gratis.

Vele vrijwilligers van TWC Ons Verzet uit Schaijk staan klaar om deze dag tot een te succes maken. Voor meer inlichtingen: www.onsverzet.nl of 06-55342083.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties