Schaijk

Mountainbike-kersttocht vanaf nieuwe locatie De Potter in Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Op tweede kerstdag verzorgt toerwielerclub Ons Verzet de jaarlijkse mountainbike-kersttocht. In de bossen van Herperduin worden mooie routes uitgezet. Deelnemers kunnen kiezen uit afstanden van 30 of 40 kilometer.

Vele klimmetjes, slingerende singletracks en natuurlijke hindernissen in Herperduin zorgen voor sportieve uitdaging en plezier. De routes worden duidelijk aangegeven met pijlen en linten. Bij De Kriekeput is een pauzeplaats ingericht waar aan alle deelnemers een gratis kop warme drank, koude sportdrank en een versnapering wordt aangeboden. Heb je pech onderweg? Fietsenmaker Henk Kuijpers uit Herpen staat hier klaar om je weer op weg te helpen. EHBO is op de start- en pauzeplaats eveneens aanwezig. Bij terugkomst is het mogelijk om de fiets af te spuiten en om te kleden.
Starten voor deze toertocht kan op 26 december tussen 8.30 en 10 uur vanaf de nieuwe locatie van De Potter aan de Pastoor van Winkelstraat 2a in Schaijk. Deelnamekosten zijn 5 euro. NTFU-leden betalen 4 euro. Voor de jeugd tot en met 15 jaar is deelname gratis.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties