Schaijk

Mostard Yvonne-weekend bij Hartje Groen Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Elk jaar wordt ergens in Nederland in het eerste volle weekend van september een bijeenkomst georganiseerd van allemaal Mostard Yvonne-caravans. Dit jaar hebben de organisatoren Charme Camping Hartje Groen in Schaijk uitgekozen als locatie voor het weekend. Aan de rand van natuurgebied De Maashorst komen op zaterdag 8 september van 10.30 tot 17 uur ruim dertig Mostard Yvonne-caravans samen.

Tot 1973 werd dit Nederlandse merk gefabriceerd in Dieteren-Susteren in de provincie Limburg. De caravans zijn allemaal vernoemd naar de jongste dochter van de bouwer: Yvonne Mostard. Ze vallen op door de bijzondere vormgeving. Er zijn verschillende uitvoeringen, variërend van drie tot zes persoons, met hefdak of met het bijzondere lantaarndak. Meerdere deelnemers hebben ook een fraaie oldtimer, maar dit is zeker geen vereiste. 

De organisatie ligt dit jaar in handen van Piet en Trudy van der Ven uit Zeeland. Op www.mostardyvonneregister.nl is nog veel meer informatie te vinden over de mooie caravans. Vragen over dit weekend of aanmelden is op de site ook mogelijk.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties