Schaijk

Mostard Yvonne-weekend bij Hartje Groen Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Elk jaar wordt ergens in Nederland in het eerste volle weekend van september een bijeenkomst georganiseerd van allemaal Mostard Yvonne-caravans. Dit jaar hebben de organisatoren Charme Camping Hartje Groen in Schaijk uitgekozen als locatie voor het weekend. Aan de rand van natuurgebied De Maashorst komen van vrijdag 7 tot en met zondag 9 september ruim dertig Mostard Yvonne-caravans samen.

Tot 1973 werd dit Nederlandse merk gefabriceerd in Dieteren-Susteren in de provincie Limburg. De caravans zijn allemaal vernoemd naar de jongste dochter van de bouwer: Yvonne Mostard. Ze vallen op door de bijzondere vormgeving. Er zijn verschillende uitvoeringen, variërend van drie tot zes persoons, met hefdak of met het bijzondere lantaarndak. Meerdere deelnemers hebben ook een fraaie oldtimer, maar dit is zeker geen vereiste. 

De organisatie ligt dit jaar in handen van Piet en Trudy van der Ven uit Zeeland. Op www.mostardyvonneregister.nl is nog veel meer informatie te vinden over de mooie caravans. Vragen over dit weekend of aanmelden is op de site ook mogelijk.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

DigikrantOok hier adverteren?

POLL

Op welke partij stemt u bij de Landerdse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 1042 keer gestemd.

Op welke partij stemt u bij de Graafse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 687 keer gestemd.

Weer


 

Agenda

 


Uw agendapunt hier?