Schaijk

Mooie zesde plaats voor Schaijkse kunstschaatsster Lois Marly Libregts

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK/EINDHOVEN - Tijdens de 2e KNSB Cup in Eindhoven, tevens de internationale wedstrijd City of Light, is de Schaijkse kunstschaatsster Lois Marly Libregts in de korte kür geëindigd op een 6e plaats en in de lange kür op de 4e plaats. Voor de 2 küren verdiende ze 99.23 punten in totaal, goed voor een 6e plaats in de eindranking. (foto: www.pietures.nl)

Lois Marly Libregts: "De wedstrijd in Eindhoven ging gelukkig een stuk fijner dan in Estland! De baan in Eindhoven is een baan waar ik veel train, ik ken het ijs daar. Het was ook een leuke wedstrijd en een keer dicht bij huis, dat heeft ook wel wat! Ik kon me nu weer focussen op mijn Junioren kuren en dat ging best okay! Ik baalde dat ik net de 100 punten niet heb gehaald maar dat is een mooi nieuw streven! De komende weken ga ik goed trainen op mijn küren."

Van 2 tot en met 8 januari vindt het SKN trainingskamp (Joan Haanappel) weer plaats in Den Haag. Daarna vindt in Alkmaar op 18 en 19 januari de 3e KNSB Cup plaats. "Aansluitend schaats ik de Ice Talent Trophy in Hasselt, Belgie van 30 januari tot en met 1 februari", vertelt Lois. "Het hoogtepunt van het jaar is voor mij deelname bij de Junioren aan het Nederlands Kampioenschap in Den Haag van 20 tot en met 23 februari, waar ik me al voor heb geplaatst. Daar wordt tevens om de Internationale Challenge Cup geschaatst met deelname van schaatsers uit de hele wereld. Een heel mooi evenement om aan deel te mogen nemen en ook om te komen kijken! Ik wil daar graag goede kuren schaatsen."

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties