Schaijk

Mooie opbrengst wijnproeverij Rotaryclub Schaijk-Land van Ravenstein

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK/RAVENSTEIN - Onder grote belangstelling organiseerde Rotaryclub Schaijk-Land van Ravenstein op 4 november een wijnproeverij voor het goede doel bij Ambianz in Zeeland. Wijnliefhebbers en -kenners Arie en Dennis Zeegers verzorgden samen met Rotarylid Mark van Zummeren de proeverij. Om de proeverij mogelijk te maken en geld in te zamelen voor het goede doel werden de prijzen per fles met 2 euro verhoogd. Ook van het entreebedrag en het bedrag voor de BBQ bleef geld over voor het goede doel. In totaal werd deze middag 2.250 euro binnengehaald. Dat is goed voor drie zogeheten shelterboxen.

Tijdens de wijnproeverij stond er een shelterbox met inhoud opgesteld en lichtte Rotarian Addy Goudsmit een en ander toe. Ook werd er een filmpje getoond van hoe en waar de shelterboxen ingezet worden.


Over shelterbox
ShelterBox is een internationaal noodhulpfonds die wereldwijd voorziet in noodonderdak, warmte en waardigheid voor mensen die getroffen zijn door (natuur-) rampen. Benieuwd hoe dat precies werkt? Kijk dan op de internationale website van ShelterBox of op de Facebook-pagina van ShelterBox Nederland.

Rotaryclub Schaijk - Land van Ravenstein bedankt iedereen voor zijn/haar bijdrage. Kijk voor meer info op www.rotary.nl/schaijklandvanravenstein

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties