Schaijk

Mooie opbrengst voor Goede Doelen Week Schaijk-Reek

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK/REEK - De Goede Doelen Week Schaijk-Reek is wederom een succes geworden. Door de inzet van veel collectanten is er in Schaijk 30.208 euro opgehaald en in Reek 8.435 euro. Dat komt samen op een totaalbedrag van 38.643 euro. Het geld is inmiddels naar de goede doel overgemaakt. Donateurs konden op het formulier aangeven hoeveel geld zij aan elk goed doel schonken. Wanneer dat niet gebeurd was, is dat bedrag evenredig onder de deelnemende organisaties verdeeld.

De inwoners van Schaijk en Reek geven aan dat ze deze manier van collecteren prettiger vinden dan in het verleden, toen er meer collectes werden gehouden. Zij die niet thuis waren werden opnieuw en ook nog een derde keer bezocht. Dit heeft vaak gezorgd voor wat meer opbrengst per wijk of straat. Het mooie resultaat is ook mede te danken aan de geweldige inzet van de collectanten. De organisatie is blij met de inzet van alle vrijwilligers en met alle donaties van de inwoners van Schaijk en Reek.

Het kan voorkomen dat mensen nog een enveloppe thuis hebben liggen. Mocht dat zo zijn dan kan de enveloppe in Schaijk nog in de bus gedaan worden bij Zandstraat 19 of Kapelanieplein 22 en in Reek op Brouwershof 15.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties