Schaijk

Mooie opbrengst Goede Doelen Week Schaijk-Reek

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK/REEK - De Goede Doelen Week Schaijk-Reek is wederom een succes geworden. Door de inzet van veel collectanten is er in Schaijk 28.869 euro opgehaald en in Reek 8.221 euro. Het geld wordt per goed doel overgemaakt zoals men, indien van toepassing, op het formulier kon aangegeven. Mocht er één totaalbedrag op het formulier zijn ingevuld dan wordt het totaal evenredig onder de deelnemende goede doelen verdeeld.

"Mensen geven aan dat ze duidelijk het gevoel hebben minder gestoord te worden door allerlei collectanten, die eerst het hele jaar door altijd maar weer onder etenstijd kwamen aanbellen", stelt de organisatie van de Goede Doelen Week. "Nu werden bewoners die niet thuis waren nogmaals bezocht. Dit heeft vaak gezorgd voor wat meer opbrengst per wijk of straat."

Het mooie resultaat is mede te danken aan de geweldige inzet van de collectanten zelf. "Wij zijn als organisatie blij met de inzet van alle medewerkers/vrijwilligers en met alle donaties van de inwoners van Schaijk en Reek."

Een meer gedetailleerd overzicht per goed doel is terug te vinden op https://gdwsr.weebly.com of op www.facebook.com/gdwsr/. Het kan voorkomen dat mensen nog een envelop thuis hebben liggen. Mocht dat zo zijn dan kan deze in Schaijk nog in de bus gedaan worden op het adres Zandstraat 19 of Hofstede 25 en in Reek op het adres Brouwershof 15.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties