Schaijk

Winkel voor de moderne modebewuste vrouw

Monique van den Akker nieuwe eigenaresse Magnifiek Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Monique van den Akker is sinds 1 januari van dit jaar mede-eigenaresse van damesmodewinkel Magnifiek aan de Schutsboomstraat 21a in Schaijk.

Annie van Hal (links) en Monique van den Akker.

De in Overlangel geboren Monique van den Akker-Barten (46) woont al 24 jaar in Schaijk. “Ik heb het stokje overgenomen van Philomeen Smits en run Magnifiek nu samen met Annie van Hal”, vertelt Monique. “Toen ik driekwart jaar geleden werd gevraagd hoefde ik niet lang na te denken. Ik kon bijna niet wachten om te starten. Gelukkig heb ik wel al de inkoop mee mogen doen voor de collecties van dit jaar.”

‘Sportief, elegant en stijlvol’
“Magnifiek is een winkel voor de moderne modebewuste vrouw”, geeft Monique aan. “Onze collectie is sportief, elegant, comfortabel en stijlvol, in de maten 34 tot en met 46 en voor alle leeftijden.”

Monique bruist van enthousiasme. “Ik vind het superleuk om de klanten een goed en eerlijk kledingadvies te geven zodat zij blij onze winkel verlaten. De koffie en thee staat altijd klaar en wij nemen graag de tijd om een gezellig praatje te maken. Je kunt altijd vrijblijvend binnenlopen.”

10 procent korting
Om de overname bij Magnifiek te vieren en kennis te maken met Monique krijgen klanten op vrijdag 23 februari een korting van 10 procent op de nieuwe collectie.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties