Schaijk

Geen grote wagens in Moeslandse jeugdoptocht (UPDATE)

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

MOESLAND - De Moeslandse jeugdoptocht begint zondagmiddag twee uur later vanwege de harde wind. De optocht door het Schaijkse centrum gaat niet om 13.30 uur maar om 15.30 uur van start. 
UPDATE: Vanwege de harde wind is er besloten om de grote wagens van de jeugdoptocht op Moesmoandag de optocht mee te laten lopen. De grote wagens lopen vandaag dus niet mee. De overige deelnemers lopen dus wel gewoon de optocht. Start om 15.30 uur.

"Helaas zijn de weergoden ons niet gunstig gezind morgen", laat de organisatie van de jeugdoptocht zaterdagmiddag weten. "We hebben een uitgebreid weerrapport opgevraagd en in het begin van de middag is de wind te hard om om 13.30 uur te kunnen starten. We hebben daarom een alternatief gezocht wat veilig is voor alle kinderen."

Nieuwe tijden
De proclamatie start om 15.11 uur en de optocht zelf begint om 15.30 uur. "Dit omdat de wind dan afneemt. Houd met het opbouwen van de wagens ook rekening met de wind", benadrukt de organisatie.

Het verlaten van de optocht betekent ook dat de prijsuitreiking later plaatsvindt, namelijk vanaf 18 uur in de grote zaal van De Phoenix.

Morgenvroeg definitieve beslissing
"Morgenvroeg vragen we een laatste weerrapport op. Mocht de wind toch niet afnemen, dan wordt uiterlijk om 10 uur de beslissing genomen of de optocht zondag doorgaat. We gaan hier niet vanuit. Heb je om 10 uur niks gehoord, dan gaat de optocht gewoon door!"

Meer info? Stuur dan een appje naar Andre van Thiel, 06-22398903.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties