Schaijk

Moeslands carnaval gaat weer beginnen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

MOESLAND - Het Moeslands carnaval staat op het punt van beginnen. De hoogheden Prins Twan I en Prinses Manon (foto) kunnen niet wachten om het nieuwe carnavalsseizoen te openen. Op zaterdag 13 november is het zover. Om 18 uur opent Partycentrum De Raaf haar deuren, waarna er tot sluitingstijd gefeest kan worden.

Tijdens deze avond wordt de nieuwe spreuk onthuld, een nieuw raadslid geïnstalleerd en worden ook de winnaars van 'Moeslands Mooiste' gehuldigd. Moeslands Mooiste was afgelopen jaar het alternatief voor de optocht, waarin de mooiste carnavalswagen van alle eerdere edities werd uitgeroepen. Tussendoor is er muziek van de Boeremoeskapel en de Hofkapel en kan er daarnaast gedanst worden op de muziek van de band New Leaf.
De dag erna is het de beurt aan de jeugd. Zij openen met een spetterend jeugd 11-11-bal hun jaar. Naast dat de club van het jaar gekozen wordt, wordt ook het jeugdprinsenpaar onthuld. Een happening voor jong en oud.
Op maandag 8 november om 20 uur en dinsdag 9 november om 10 en 20 uur wordt de documentaire 'Mi d’n papleepel' uitgezonden op LanderdTV. Een anderhalfuur durende documentaire over 60 jaar Moeslands carnaval.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties