Schaijk

Themabijeenkomst op zaterdag 21 maart

Misbruik van ouderen onder aandacht bij Zorgcoöperatie Schaijk

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Misbruik van ouderen komt vaak voor. Dit is veelal verborgen achter de voordeur. In Nederland alleen al zo'n 200.000 keer per jaar. Omdat door schaamte of afhankelijkheid veel gevallen niet bekend worden, houdt Zorgcoöperatie Schaijk zaterdag 21 maart een themabijeenkomst in ontmoetingscentrum Onder de Linde. Het doel is het wat meer aan het licht te brengen.

De middag wordt geleid door José Hoeijmakers van DAK-Trainingen. Dit staat voor Deskundigheidsbevordering Aanpak Kindermishandeling en huiselijk geweld. Zij bespreekt verschillende thema's: misbruik van vertrouwen, financiële uitbuiting, verlies van eigen regie en lichamelijke mishandeling. Ook notaris Theo de Bie is uitgenodigd om tips te geven. Het wordt een interactieve bijeenkomst waarbij gediscussieerd wordt en waar vragen gesteld kunnen worden.

Het ontmoetingscentrum is zaterdag 21 maart vanaf 13 uur geopend. De bijeenkomst start om 13.30 uur. Je kunt de middag gratis bijwonen. Vooraf aanmelden is niet nodig, voel je vrijdag om binnen te lopen. Deelname is gratis, net als de koffie en thee.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties