Schaijk

Miljonairsfeest voor enthousiaste lezers in bieb Schaijk

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Tijdens de Kinderboekenweek wordt in Landerd voor de derde keer het Miljonairsfeest gehouden. De leden hebben tegen die tijd namelijk met z'n allen meer dan één miljoen minuten gelezen via het project Leesmiljonairs. Reden voor een feestje... Het Miljonairsfeest begint vrijdag 4 oktober om 18.30 uur en duurt tot 20 uur, in de bibliotheek van Schaijk. Alle kinderen uit Landerd met minimaal een bronzen ticket zijn van harte uitgenodigd. Dit jaar kun je geen vriendje of vriendinnetje meebrengen.

De deelnemers aan het feest gaan échte casinospelletjes spelen en smullen van lekkere hapjes en drankjes. Er zijn nog veel meer speciale miljonairsverrassingen, want échte leesmiljonairs krijgen natuurlijk een super chique feest voorgeschoteld. Heb jij een bronzen of misschien wel een zilveren of gouden ticket verdiend? Dan ben je een speciale gast op het feest. Vergeet daarom je ticket niet mee te nemen.

De bieb gaat ervan uit dat iedereen met een ticket naar het feest komt. Kun je niet? Dan graag even afmelden via sis@nobb.nl. Trek je allermooiste kleren aan in het thema van de Kinderboekenweek: Reis mee! Wie weet win jij de prijs voor de mooist geklede feestganger.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties