Schaijk

Oprichter van SunBody in centrum van Schaijk

Michelle van den Boom genomineerd als Starter van het Kwartaal

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - De vierde editie van de verkiezing Starter van het Kwartaal van Rabobank Oss Bernheze wordt donderdag 17 oktober gehouden tijdens de Ondernemersboost bij restaurant Clemens in Oss. De drie genomineerden presenteren dan middels een pitch hun onderneming op een originele manier. Onder hen bevindt zich Michelle van den Boom. Zij opende begin september haar eigen zonne- en wellnessstudio SunBody aan het Kapelanieplein 25-27 in het vernieuwde dorpshart van Schaijk. Op die plek kun je terecht voor een ontspanningsmomentje voor jezelf in de stressvolle maatschappij.

Rabobank Oss Bernheze wil met de verkiezing startende ondernemers een steuntje in de rug geven. Michelle krijgt naast de eer ook een PR-boost voor haar beautystudio. De bank zorgt na de verkiezing voor extra publiciteit voor het bedrijf en helpt bij het vergroten van het zakelijke netwerk.

Naast Michelle van den Boom met SunBody zijn er nog twee andere starters genomineerd. De ene is Daisy van de Moosdijk van MoDa Nails uit Heeswijk-Dinther. Zij heeft een nagelsalon met specialisatie in natuurlijke nagels voor mensen waarbij door ziekte de nagels veel te verduren hebben. De andere is Sophie Buijs uit Oss van Exclusief Ingericht, een bedrijf dat zorgt voor aankleding van bedrijven op het gebied van kunstplanten en zijden bloemen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties