Schaijk

Fiets mee op 8 augustus

Met VVV Schaijk op weg naar 75 jaar bevrijding

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - In september is het 75 jaar geleden dat Zuid-Nederland werd bevrijd van de Duitse bezetting. Dat geldt ook voor Reek, Schaijk en Zeeland. Dit heugelijke feit wil het VVV Informatiepunt De Phoenix in Schaijk graag met iedereen vieren. Daarom is er een fietstocht samengesteld langs alle bijzondere oorlogsverhalen uit de regio. Die gaat donderdag 8 augustus om 11 uur van start.

Het vertrek is bij het VVV Informatiepunt De Phoenix in Schaijk. Daar is iedereen van harte welkom voor een gratis kopje koffie of thee vooraf. Om 11 uur stappen de deelnemers op hun fiets. De gastvrouwen van het VVV en IVN-gids Frank van Dorst begeleiden de tocht. Zij weten je alles te vertellen over het bijzondere oorlogsverleden van Reek, Schaijk en Zeeland. De route is 35 kilometer lang. Geregeld zal er gepauzeerd worden voor een hapje of drankje voor eigen rekening.

Deelname aan de fietstocht is gratis. Aanmelden is verplicht. Dit kun je doen door even binnen te lopen bij het VVV Informatiepunt of door je op te geven bij een van de gastvrouwen: Lies Versluis (liesversluis@home.nl of 06-46603097) en Gerrie Droomers (gjtdroomers@gmail.com of 06-23078994).

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties