Schaijk

Met de bieb naar Rechtbank Oost-Brabant in Den Bosch

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

'S-HERTOGENBOSCH - Bibliotheek Schaijk organiseert een bezoek aan Rechtbank Oost-Brabant in Den Bosch. Er is ruimte voor vijftig volwassenen om donderdag 21 februari deel te nemen. Deelname is gratis, maar aanmelden is wel verplicht. Het bezoek duurt van 9 tot ongeveer 11 uur.

De deelnemers verzamelen om 8.45 uur bij de hoofdingang van het Paleis van Justitie. Om 9 uur gaat de groep naar binnen en krijgt uitleg van een voorlichter en raadsheer over de rechtspraak in Nederland. Dit duurt ruim een half uur. Daarna wordt de groep gesplitst en sluiten de deelnemers aan bij een aantal politiezittingen. Tijdens deze zittingen mag je de zaal niet verlaten. Het bezoek eindigt rond 11 uur. Hou er rekening mee dat de eindtijd iets kan uitlopen als de zitting langer duurt.

Deelnemen
Aanmelden kan per mail via contactschaijk@nobb.nl of telefonisch via 0486-461788. Het is de bedoeling dat de deelnemers op eigen gelegenheid naar de rechtbank komen. Het adres is Leeghwaterlaan 8 in Den Bosch, precies achter het Centraal Station. Gelieve een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn, met zo min mogelijk tassen en spullen. Neem je legitimatie mee. Parkeren is mogelijk aan de achterzijde van het gebouw, bij het Paleiskwartier. Tijdens de zitting en in de hal mag niet gefotografeerd worden.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties