Schaijk

Merendeel appartementen Zilverlinde in centrum Schaijk verkocht

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - In april is gestart met de verkoop van de 35 luxe appartementen in het nieuwe hart van Schaijk. De verwachtingen waren hooggespannen, maar de werkelijkheid was nog indrukwekkender. Al na ruim een maand was ruim de helft van de appartementen verkocht. Inmiddels is dit 80 procent.

Het project heeft zich van meet af aan op veel interesse mogen verheugen. Vooral de ligging, met alle winkels onder handbereik en de gezelligheid die dit met zich meebrengt, de grootte tot 225 m2 en de luxe afwerking met in vele gevallen ook nog een fraaie daktuin, spreekt mensen aan. Het zijn de kleinere appartementen die nog geen eigenaar hebben gevonden. Maar klein in Zilverlinde is betrekkelijk, want we hebben het nog altijd over appartementen tot 100 m2. De prijzen variëren, maar er zijn al appartementen vanaf 199.000 euro vrij op naam.

De eerste appartementen in het nieuwe Schaijkse centrum worden in het voorjaar van 2019 opgeleverd. Alle winkels zijn dan in gebruik en alles is opnieuw ingericht. Wil je weten waar je nog kunt wonen in dit exclusieve en speels opgezette complex? Kijk dan onder appartementen op www.zilverlinde-schaijk.nl en je ziet het in één oogopslag. Of bel één van de makelaars.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties