Schaijk

Meer dan 2.000 Emté-zegeltjes voor de Voedselbank

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK/OSS - Maar liefst 53 verrassingspakketten van de Emté kon de Voedselbank voor Oss en Omgeving donderdag ophalen. De benodigde zegeltjes waren vooral verzameld in Schaijk, dat dorp zet zich rond deze tijd altijd in voor de Voedselbank. Als je bedenkt dat er voor deze 53 pakketten maar liefst 2.332 zegeltjes bijeen gebracht zijn, dan is dat een mooie prestatie. Al die zegeltjes zijn in de brievenbus van vrijwilligers van de Voedselbank gestopt.

De Voedselbank is alle mensen dankbaar die hun zegeltjes hebben ingeleverd. Met de mooie en lekkere producten uit de pakketten kunnen zij weer pakketten voor de 165 cliënten maken. Pakketten met leuke extra levensmiddelen die normaal niet in het voedselpakket zitten en door de cliënten ook niet bij elkaar gespaard kunnen worden. De Voedselbank zamelt ieder jaar deze Emté-zegeltjes in, maar zoveel als dit jaar is ook voor de vrijwilligers een verrassing.
Nu was die donderdag toch al een leuke dag. Er kwam ook een half varken de kant van de Voedselbank op. Niet aan één stuk, maar mooi verwerkt in pakketjes. De heer De Vries uit Nistelrode had het vleespakket onlangs gewonnen en hij stelde zijn prijs direct beschikbaar aan de Voedselbank voor Oss en Omgeving. Ook de slager was niet te flauw, hij doneerde direct extra vlees voor de Voedselbank.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties