Schaijk

Muziektheatercompagnie speelt in huiskamer van Hartje Groen

'Mag ik vragen wat dit te betekenen heeft?'

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Muziektheatercompagnie 'Onder de Appelboom' is binnenkort weer in de regio te horen en te zien. Na een jaar van omzwervingen strijkt dit illustere drietal rondom meesterverteller Hugo Naessens neer in Schaijk. De voorstelling heet 'Mag ik vragen wat dit te betekenen heeft?' - een verwijzing naar een uitspraak van de moeder van Naessens, die vanuit de hemel met karakteristieke dominantie aan aardse touwtjes trekt.

Meer dan een uur fijnzinnige vertelkunst, gelardeerd met clowneske scènes, bizarre plotwendingen, ontroerende liedjes en prachtige muziek van componist/pianist Paul Gelsing. Samen met de aardse klanken van de basklarinet van Angela Kreeftmeijer vormen ze een betoverend geheel, dat luisteraars regelmatig doet twijfelen tussen lachen en huilen (en alles daar tussenin.)

De voorstelling is te zien in de huiskamer van Charme Camping Hartje Groen op zondag 30 december. De zaal gaat om 10.30 uur open, de show start om 11 uur. Voorafgaand is koffie en thee verkrijgbaar. Na de voorstelling is er de mogelijkheid om met een lekkere lunch mee te doen. Reserveren kan via onderdeappelboom@ossiamusica.nl. Kaartjes kosten 12,50 euro. Deelname aan de lunch (soep, rijk belegde broodjes en koffie, thee, jus d'orange) kost 13 euro.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties