Schaijk

Maashorst Op díe Fiets: proef, beweeg, beleef en win

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

MAASHORST - Er is veel te doen, te proeven en te zien voor fietsliefhebbers die zondag 26 augustus meedoen aan Maashorst Op díe Fiets. Vanaf vier locaties kan gestart worden en kun je meedingen naar een E-bike of een van de prijzen die beschikbaar gesteld zijn door Maashorst Betrokken Ondernemers. Nieuw dit jaar is de pop-up lunch op een wel heel bijzondere locatie verzorgd door Lekker van Jeroen.

Naast de mooie horeca op de route heeft de werkgroep Maashorst Op díe Fiets een verrassende locatie met een bijzondere pop-up lunch georganiseerd. Deze is alleen bij voorinschrijving te reserveren via www.maashorst-events.nl. Op die website kun je tevens online inschrijven en je startlocatie kiezen: Hartje Groen in Schaijk, Boerderijterras Het Venster in Vinkel, Natuurcentrum De Maashorst in Nistelrode en Ecopoll in Geffen. Met lunch betaal je 14 euro, anders bedragen de kosten 4 euro per persoon. "We verklappen nog niet zoveel, het blijft ieder jaar weer een verrassing waar de fietstocht ons brengt", stelt Thea van Leeuwen namens de organisatie. "Bijzonder wordt het zeker met leuke winacties, indrukwekkende demonstraties, bijzondere locaties en een bruikbare gadget voor de deelnemers."

De volledig uitgepijlde fietstocht van 45 kilometer gaat traditioneel door de Maashorst en omgeving. Onderweg kun je genieten van het mooie natuurgebied en de dieren de er leven. Uiteraard fiets je ook deze keer weer dwars door een koeienstal. Aan de route zetten Maashorst Betrokken Ondernemers de deuren van hun bedrijf open en zorgen voor een afwisselend programma voor de fietsers die even willen pauzeren.

Laat je verrassen en meld je aan voor deze afwisselende fietstocht via www.maashorst-events.nl.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties