Schaijk

Jubileum

Maarten de Louw: 25 jaar trouwe dienst bij Megens Elektro Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Volgens goede traditie was 1 juni het moment om Maarten de Louw (foto) in het zonnetje te zetten met zijn 25-jarig jubileum bij Megens Elektro in Schaijk. Samen met familie en het personeel van Megens Elektro werd het bereiken van deze bijzondere mijlpaal gevierd onder het genot van een lunch.

Behalve mooie en dankbare woorden en persoonlijke anekdotes werd aan Maarten, speciaal voor zijn 25-jarig jubileum, een bronzen beeldje overhandigd als blijvende herinnering.

Eerste monteur
Maarten is de eerste monteur die bij Megens Elektro begon. Samen met Jan Megens heeft hij de Schaijkse onderneming opgebouwd tot een mooi elektrobedrijf, dat in de wijde omtrek zeer bekend is. Megens Elektro realiseert prachtige projecten in de breedste zin van het woord en ontzorgt de klant in bijna alles.

“Maarten heeft zich opgewerkt tot bedrijfsleider en regelt alles mee in het bedrijf”, vertelt Jan Megens. “Wij zijn hem dan ook zeer erkentelijk voor alles wat hij de afgelopen 25 jaar voor ons bedrijf heeft gedaan en hopen samen nog vele mooie projecten te maken.”

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties