Schaijk

Maak kennis met cosmetica van Dr. Juchheim bij Kapsalon Marli

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Annie Snoeks is eigenaresse van Kapsalon Marli in Schaijk. Behalve de kapsalon is er ook een welzijnsruimte. Ze heeft onlangs de in Nederland nog niet zo bekende cosmeticaproducten en voedingssupplementen van Dr. Juchheim ontdekt. Ze wil anderen hier graag kennis mee laten maken. Daarom houdt ze dinsdag 19 oktober van 8.30 tot 19 uur een inloopdag, zodat mensen het zelf kunnen ervaren.

Klanten zijn erg positief over de producten van Dr. Juchheim. Annie: "Veel van hen vragen me: 'Wat zie ik toch aan jou; nieuwe bril of zo? Je ziet er echt goed uit!' Ik reageer dan dat het dat niet is en ook niet mijn kapsel, hoewel dat nogal eens verandert, nee… ik heb een nieuw merk cosmetica en voedingssupplementen gevonden voor mijn huid en mijn lichaam. En jeetje, wat ben ik er blij mee!”

'Met iedereen delen'
Annie leert het merk via een klant kennen. "Ik wist al gauw dat ik het met iedereen wilde delen”, zegt ze. "Ik zag mijn huid in korte tijd zoveel verbeteren. Door de voedingssupplementen zit ik ook lekkerder in mijn vel. Ik ben me erin gaan verdiepen en heb lessen gevolgd over de huid. Ik word nog steeds begeleid en kan altijd advies inwinnen. Ik gebruik de cosmetica nu ook in mijn salon. Klanten zijn blij verrast. Dat is zo fijn.”
De producten zijn ontworpen door de Duitse arts en immunoloog Dr. Juchheim. "Hij is de eerste die een oplossing heeft gevonden voor een probleem waar 93 procent van de vrouwen last van heeft”, weet Annie, "namelijk cellulitis, ook wel sinaasappelhuid genoemd. Zelfs slanke vrouwen kunnen hier last van hebben. De crème heeft de heel toepasselijke naam Bye Bye Cellulite.”

Open dag
Annie houdt dinsdag 19 oktober een open dag, zodat nog meer mensen kennis kunnen maken met de producten. "Het is nog onbekend in Nederland en daar wil ik verandering in brengen”, vervolgt ze. "Ik heb speciaal voor deze dag een schoonheidsspecialiste uitgenodigd die ook met het merk werkt. Zij maakt een huidanalyse en geeft advies. Wij willen mensen laten ervaren hoe snel de huid door deze producten levendiger, gladder en stralend wordt. Door het bij je aan te brengen kun je het resultaat met eigen ogen zien.”
Heb je interesse in de werking van de producten van Dr. Juchheim? Kom dan dinsdag 19 oktober naar Kapsalon Marli aan de Runstraat 8c in Schaijk. "Wij staan voor je klaar om je het wow-effect van deze natuurlijke en hoogwaardige cosmetica en voedingssupplementen te laten ervaren”, belooft Annie. "We vertellen je bijvoorbeeld graag hoe je van kraaienpootjes af kunt komen en daarbij een mooiere uitstraling krijgt door een levendige, gladde, egale huid, maar ook hoe je op een eenvoudige en prettige manier je gewicht in de hand kunt krijgen en nog veel meer.” Wil je zeker zijn van een plekje? Maak dan vooraf een afspraak voor een half uur. Op de dag zelf binnenlopen mag ook. Meer informatie via 0486-831517 en info@kapsalon-marli.nl

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties