Schaijk

Lokaal schilderscollectief exposeert in bieb Schaijk

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - In de bibliotheek van Schaijk tref je sinds dinsdag 24 april een aantal mooie schilderijen aan. Iedereen is van harte uitgenodigd om binnen te lopen en een blik op de muren boven de boeken te werpen. De kunstwerken zijn van een schilderscollectief bestaande uit Rien van Son uit Reek, Maaike Albers en Annet Brouwers uit Schaijk en Angela Dortmans uit Zeeland.

De thuisbasis van de groep is bij Annet Brouwers in Schaijk, waar de schilders elke maandagavond stoeien met verf, kwasten en doek. De inspiratie voor hun werken vinden ze in mensen en in hun omgeving. Het geeft hen plezier om die waar te nemen en die vervolgens met een eigen indruk vorm te geven op hun doeken. Door samen bezig te zijn, vinden ze de tijd om te schilderen, te reflecteren op elkaars werk en elkaar ook te inspireren. De schilderervaringen in de groep lopen sterk uiteen, maar dat speelt geen rol in het plezier om te schilderen.

Lijkt het je leuk om ook te (gaan) schilderen op maandagavonden in kleine groep? Dat kan. Neem dan contact op met Annet Brouwers via 06-21911529.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties