Schaijk

Lichtjesavond Natuurbegraafplaats Maashorst druk bezocht

Door Tonny Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Donderdag 25 januari werd op Natuurbegraafplaats Maashorst in Schaijk voor de tweede keer sinds de opening in 2016 een lichtjesavond gehouden. Doel van de avond is dat nabestaanden en overige belangstellenden in een sfeervol verlichte omgeving met elkaar kunnen stilstaan bij hun overleden dierbaren.

Onder het genot van een kop koffie of chocomel luisterden de ruim 700 aanwezigen naar de inleiding: een gedicht en het voorlezen van de namen door Gerbine Blankers, Iris van Grinsven en Anita van Orsouw. Daarbij werd het terrein verlicht met duizenden kaarsjes, hetgeen een bijzonder fraai plaatje opleverde.

Gevoelige snaar
Zanger Marcel Luntungan van Marsmelody raakte met zijn vertolking van onder andere You've got a friend de gevoelige snaar. Binnen in de aula konden de mensen hun gedachteniskaartje ophangen in de wensboom.

Intussen vonden sinds de opening ruim 200 mensen hun laatste rustplaats in de Schaijkse bossen. Natuurbegraven wint de laatste jaren steeds meer terrein. Het credo 'Eeuwig begraven op een plek die u zelf uitkiest' spreekt kennelijk aan.

Kijk voor meer info op www.maashorst.nl.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties