Schaijk

Lezing Vrouwen van Nu Schaijk over tinnitus

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - In samenwerking met Stichting Hoormij houdt Vrouwen van Nu Schaijk een lezing over Tinnitus (oorsuizen). Deze bijeenkomst is maandag 15 januari om 19.30 uur in De Werkplaets. Leden en niet-leden zijn van harte welkom. Voor leden is de lezing gratis. Niet-leden betalen 2,50 euro entree.

Een ruis, een piep of gebrom. Een hoge toon of een lage toon. Een enkele keer een heel muziekstuk. Continu of afwisselend. Oorsuizen, oftewel tinnitus, betekent geluid horen dat er niet is. Deze aandoening kent allerlei vormen. De geluiden zijn er in werkelijkheid niet, maar je hoort ze wel. Dat voortdurende geluid in je hoofd kan er in een hele lichte vorm zijn, maar ook allesoverheersend.

Tinnitus kent vele oorzaken. Naar schatting hebben één miljoen mensen in Nederland een vorm van oorsuizen. Het aantal mensen met tinnitus neemt de laatste jaren toe. Daarom organiseren Vrouwen van Nu Schaijk deze avond, ook voor mensen die geen lid van de vereniging zijn. Aanmelden kan nog tot en met 13 januari via vrouwenvannu.schaijk@gmail.com.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties