Schaijk

Lezing over Erwin Olaf in Bibliotheek Schaijk

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Bibliotheek Schaijk houdt woensdag 3 april een lezing over Erwin Olaf. Deze lezing wordt verzorgd door kunsthistorica Marie Christine Walraven naar aanleiding van de dubbeltentoonstelling van zijn werk in Gemeentemuseum én Fotomuseum Den Haag. Zij brengen op deze wijze een eerbetoon aan één van de beroemdste Nederlandse fotografen. Olaf wordt dit jaar zestig.

Het Gemeentemuseum toont het vrije werk van Olaf vanaf 2000 tot zijn nieuwste serie die hij maakte in Shanghai. Het Fotomuseum zoomt in op Olafs ambachtelijke maakproces en de transitie die hij maakte van analoog werkende fotojournalist naar digitale beeldmaker en verhalenverteller.
Kunsthistorica Marie Christine Walraven studeerde kunstgeschiedenis in Leiden. Zij heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van lezingen en cursussen.

De lezing wordt 3 april 20 tot 22 uur gehouden. De entree bedraagt 7 euro. Bibliotheekleden betalen in de voorverkoop 5 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar in alle Noordoost-Brabantse Bibliotheken en via www.bibliotheekschaijk.nl of www.nobb.nl .

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties