Schaijk

Op vrijdag 19 oktober

Lezing 'Oergezonde leefstijl' bij Hartje Groen in Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Op vrijdag 19 oktober om 19.30 uur komt arts, cardioloog en schrijver Remko Kuipers naar De Maashorst om een lezing te verzorgen. Deze vindt plaats op de slotdag van Oerfestival De Maashorst bij charmecamping Hartje Groen in Schaijk.

De auteur van OERgezond en Het OERdieet vertelt alles over de effecten van de huidige voedingsindustrie op onze gezondheid. Hij legt uit welke relaties er zijn met diverse welvaartsziekten, ontstekingen, ons voedingspatroon en je hoort hoe je chronische ontstekingen kunt verminderen met goede voeding. Ook behandelt hij het cholesterolvraagstuk, hoe ziekte een verdienmodel is geworden en hoe de farmaceutische bedrijven slim gebruikmaken van cijfers om medicijnen aan de man te brengen. Remko Kuipers zit als praktiserend arts in een ziekenhuis dichtbij het vuur en weet veel nieuwe inzichten op een inspirerende wijze te delen. Hij laat je zien welke voeding bij ons past op genetisch niveau en welke niet. Ook duurzaamheidsvraagstukken en nuances in de oervoeding passeren de revue.

Kosten bedragen 10 euro per persoon. Reserveren kan via info@beweegenleef.nl of bel Ellen Korstanje, 06-41126286. Meer informatie: www.beweegenleef.nl en www.oerfestivaldemaashorst.nl

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties