Schaijk

Lekkerz van hier en Donato’s breiden samenwerking verder uit

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK/RAVENSTEIN - Vanaf dinsdag 3 september komen de heerlijke Italiaanse producten van Donato’s uit Ravenstein ook bij Lekkerz van hier in Schaijk in de schappen. Het toch al ruime assortiment wordt uitgebreid met een diversiteit aan Italiaanse maaltijden, maaltijdsalades, desserts, salades en verse pizza’s.

Donato Cassaro (links) en Roy Derks.

Ondernemer Roy Derks van Lekkerz van hier is zeer content met deze mooie toevoeging. “Vanuit mijn passie voor mooie gerechten en mijn affiniteit met vooral Italiaanse producten is voor mij de link naar Donato’s enige tijd geleden al gelegd met de verkoop van de dippers. Ik geloof in de behoefte vanuit de omgeving naar deze producten en vond dit dus passend in mijn winkel, toch met een knipoog naar de streek.”

Ondernemer Donato Cassaro bevestigt de behoefte vanuit het Schaijkse publiek. “In de loop der jaren hebben wij een naam opgebouwd in de regio, waardoor de behoefte enorm is gegroeid. Het is leuk om te zien hoe Lekkerz van hier zich op een positieve manier aan het ontwikkelen is en ik zie deze samenwerking dus ook echt wel zitten.”

Om de klanten van Lekkerz van hier kennis te laten maken met het Donato’s-assortiment gaat er van dinsdag 3 tot en met zaterdag 7 september een leuke actie lopen. Bij aankoop van een Donato’s-product naar keuze ontvangt men een gratis dessert naar keuze (maximaal 1 dessert per betalende persoon).

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties