Schaijk

Land’Arte in de etalage bij Atelier Anders Schaijk

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Door de maatregelen omtrent het coronavirus zag Atelier Anders in Schaijk zich genoodzaakt de deuren van de galerie te sluiten. Dat wil niet zeggen dat de etalages in deze periode niet goed gebruikt kunnen worden. Inmiddels is de etalage-expositie van Land’Arte gestart. Daar kunnen wandelaars van genieten tijdens het halen van een frisse neus, mits ze op gepaste afstand blijven.

Kunstenaarsgroep Land’Arte was een van de eerste organisaties die een evenement moest afzeggen door de coronacrisis. De kunstgroep zou in het weekend van 14 en 15 maart het tienjarig bestaan vieren met een uitgebreide expositie in dorpshuis De Phoenix. Atelier Anders bood aan hen de etalage aan. “Een creatief lichtpuntje en een mooi gebaar”, vindt Land’Arte.

Een Schaijks trio trapt af. Op dit moment hangen de portretten van Marion van de Schans, de landschappen van Corry Reijs en staan de ceramieken werken van Josje Cornelissen in de etalage. Op posterborden is extra informatie over deze kunstenaars te lezen. Tot en met eind mei zal het werk van Land’Arte-kunstenaars te zien zijn. Om de twee weken wisselt de expositie. Dat betekent dat vrijdag 17 april deze expositie weer wordt afgebouwd en de nieuwe met werk van José Govers en Annet van Tienen weer wordt opgebouwd. Geniet van de lokale kunst en wandel langs de etalage. Atelier Anders is gevestigd aan de Schutsboomstraat 53 in Schaijk.

|Doorsturen

Jos Cornelissen

2020-04-08 16:04:31

een sympatiek gebaar, dat heel mooi is uitgevoerd. 

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties