Schaijk

‘Carnavalsclub overweegt zich na ongekend dieptepunt voor tweede keer op te heffen’

Lachwekkende vertoning wint eerste prijs Moeslandse optocht

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

MOESLAND - Carnavalsclub Auwzum overweegt zich voor de tweede maal in haar veertigjarige bestaan op te heffen. Dit heeft een woordvoerder op aswoensdag bekendgemaakt. "Jarenlang wist de onvolprezen jury onze bedenkelijke bijdragen aan de grootste, schonste en mooiste optocht van hiel de wereld op waarde te schatten. We eindigden steevast op de laatste- of vooruit soms één-na-laatste plaats. We voelden ons volkomen onbegrepen tot het afgelopen maandag grandioos misging."

Auwzum behaalde de eerste plaats in de categorie grote loopgroepen met hun act ‘Lachgas boeit ons gin reet, wij lachen al om unne scheet’.

Onbedoeld haalde ze hiermee de lachers op hun hand. "Als zelfs volwassenen het bijna in hun broek doen van het lachen dan is voor ons de lol er wel van af. Ze hebben ons kennelijk door!".
De club heeft voor komende week een spoedvergadering belegd waarin één punt op de agenda staat: het voor de tweede maal opheffen van Auwzum. "Een jaar of 15 geleden hebben we onszelf ook al laten opheffen door van Grinsven. Misschien kunnen ze dat nog een keer flikken maar dan voorgoed. Ze zijn er kranig genoeg voor".

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties