Schaijk

Op zaterdag 30 juni

Kubbtoernooike op camping Hartje Groen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Op zaterdag 30 juni vindt het jaarlijkse Kubbtoernooike plaats in werelddorp Schaijk. Na een prachtig toernooi vorig jaar wordt yhet evenement wederom gehouden bij charmecamping Hartje Groen in Schaijk. Een locatie die garant staat voor gezelligheid, lol en ongedwongen Kubb spelen.

Het toernooi wordt gespeeld op gras, op een veld van 5 bij 8 meter, in teams van 3 tot 6 personen. De kosten voor deelname bedragen 11 euro per team. Dit dien je per team op de dag van het toernooi bij aanmelding bij de wedstrijdleiding te betalen. Ontvangst is om 11 uur, waarna de wedstrijden beginnen. Om 17 uur is de finale en volgt de prijsuitreiking met aansluitend een gezellige naborrel.

Aan het Kubbtoernooike kunnen maximaal 40 teams deelnemen. Aanmelden is nog mogelijk tot dinsdag 26 juni 24 uur. Het aantal aanmeldingen en de namen van de deelnemende teams kun je terugvinden op www.kubbtoernooike.nl

Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om op charmecamping Hartje Groen te overnachten om er zo een gezellig weekendje weg van te maken. Camping Hartje Groen heeft ook een speciaal ontbijt- en pizza-arrangement samengesteld voor teams die blijven overnachten. Op de website staat meer informatie hierover. Dit jaar is er op vrijdagavond ook een extra activiteit voor de gasten die blijven overnachten.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties