Schaijk

Test diverse modellen e-bikes

Kreidler on Tour op 25 mei bij Appelhof in Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Onder het motto 'Kreidler on Tour' gaat een promoteam bij een aantal geselecteerde winkels langs om de nieuwste e-bike-modellen te promoten. De eerste stop van de tour is op vrijdag 25 mei bij Jan Appelhof in Schaijk. Iedereen kan die dag bij de tweewielerspecialist aan de Pastoor van Winkelstraat 110 terecht om de diverse modellen en maten e-bikes van Kreidler te testen.

Belangstellenden krijgen de gelegenheid om de e-bikes uitvoerig te testen. Zij kunnen de rijveiligheid zelf ondervinden en daarnaast alles te weten komen over onder meer de elektrische aandrijving, het frame of het ontwerp.

Het Duitse merk Kreidler kennen de meeste mensen waarschijnlijk van de brommers en motoren, maar de fabrikant maakt sinds tien jaar ook geweldige elektrische fietsen. "Kreidler is echt een begrip als het gaat om veiligheid en kwaliteit, niet alleen op het gebied van motoren, maar ook voor wat betreft betrouwbare fietsen en E-bikes", zegt Jan Appelhof. "Iedereen is op 25 mei welkom in onze winkel om de e-bikes te testen. De koffie en iets lekkers staan klaar."

Meer info: www.appelhoftweewielers.nl.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties