Schaijk

Kookevent in Schaijk door Yopper Parkinson Café

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - In Schaijk vindt donderdag 10 oktober van 18 tot 21.30 uur een activiteit plaats van Yoppers in de keuken van de Nieuwe Hoeven aan de Udensedreef 5. Het thema is food en parkinson. Een kok, een diëtiste plus vrijwilligers en medewerkers van Parkinson Yopper Café Oss-Uden-Meierijstad verzorgen de avond. De bijeenkomst is speciaal voor mensen die op jongere leeftijd zijn gediagnosticeerd met de ziekte van parkinson of een aanverwante aandoening. Daarnaast zijn familie, mantelzorgers en andere betrokkenen van harte welkom.

Er wordt een driegangen-verrassingsmenu geserveerd. In de keuken kunnen de deelnemers zien hoe elk gerecht gemaakt wordt door een kok en daarnaast geeft de ParkinsonNet-diëtiste aanvullende informatie rondom voeding in de relatie met ziekte. Tijdens de activiteit kan men vragen stellen en tips krijgen over voeding, eiwitten en het boek Lekker eten met Parkinson van ontbijt tot avondeten met veel praktische tips inzien.

In verband met de organisatie is het nodig dat belangstellenden zich vóór 3 oktober aanmelden. Dit kan via brabant.yoppers@gmail.com, 06-38932630 en 06-12655813. Meedoen kost 28,50 euro per persoon. Dit is inclusief het diner en drankjes.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties