Schaijk

Zaterdag 23 maart open dag bij moderne werkplaats

Kom kijken in vernieuwde productieruimte Peters Machinale Timmerwerken

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Peters Machinale Timmerwerken uit Schaijk maakt ramen, deuren en kozijnen. Dit doen ze een groot gedeelte geautomatiseerd, waardoor ze een hogere kwaliteit leveren voor een mindere prijs. Onlangs zette het bedrijf flinke stappen richting de toekomst, waardoor het nu één van de modernste timmerwerkplaatsen van Nederland heeft. Door het pand loopt een imposante productielijn, van onbewerkt hout tot kozijn. De vernieuwde ruimte wordt vrijdag 22 maart met trots heropend. Belangstellenden zijn zaterdag 23 maart tussen 10 en 16 uur van harte welkom op de open dag aan de Scheltseweg 13 in Schaijk.

Met de verbouwing is de werkplaats uitgebreid tot drieduizend vierkante meter. Alle fasen van de productie worden in eigen beheer uitgevoerd. Met digitale meetapparatuur, computergestuurde zaagmachines en een automatisch transportsysteem is Peters Machinale Timmerwerken erop ingericht om snel en flexibel te leveren. De techniek in combinatie met vakmensen bij wie passie voor hout altijd centraal staat, zorgt ervoor dat zij van begin tot eind nauw betrokken zijn en veel aandacht hebben voor de juiste nazorg. Zo werken ze altijd naar een goed product.
In de uitgebreide, gemoderniseerde machinale timmerwerkplaats is geïnvesteerd in een volledig geautomatiseerde verfspuiterij. Ook is er een tweede CNC-gestuurde machine aangekocht om de productiecapaciteit van de kozijn-, raam- en deuronderdelen te verhogen. Maar ook kan het kozijn voorzien worden van glas en afgelakt worden.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties