Schaijk

Meerdere prijzen verloot onder deelnemers

Knipping Maatkeukens winnaar eindejaarsactie Arenalokaal

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REGIO - Bert en Hanny Knipping van Knipping Maatkeukens en Interieurbouw uit Schaijk hebben een advertorial gewonnen bij Arenalokaal. Dit was de hoofdprijs die verloot is onder alle bedrijven en organisaties die meegedaan hebben aan de traditionele kerst- en nieuwjaarswensen in de krant. Zij ontvingen de waardebon uit handen van Mark Steetsel van Arenalokaal. In de komende weken gaat de redactie op het bezoek bij de ondernemers om samen met hen een mooi verhaal te maken over hun bedrijf.

Mark Steetsel van Arenalokaal met Bert en Hanny Knipping.

Er waren meerdere prijzen te winnen. Vakgarage Martie Janssen uit Herpen krijgt een advertentie van een kwartpagina en Van der Walle Sauna's van 't Oventje mag een achtste pagina plaatsen in een van de komende edities van weekblad Arena. Derks Bedrijfswagen uit Uden en Aluminiumbouw D'n Boeij uit Schaijk gaan werken aan hun online identiteit met een gratis banner op nieuwswebsite www.arenalokaal.nl

Dit was voor het eerst dat er prijzen werden verloot onder de deelnemers van de eindejaarsactie van Arenalokaal. Iets dat erg goed bevallen is. Daarom wordt de actie tijdens de volgende feestdagen herhaald.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

Dagboek Diala en Enas