Schaijk

Kleine 550 deelnemers Snerttocht Schaijk

Door Rudy van der Wijst van Wandelsportvereniging Ons Genoegen Schaijk

SCHAIJK - Een kleine 550 wandelaars deden zaterdagochtend en -middag mee aan de jaarlijkse Snerttocht Schaijk. Deze tocht wordt georganiseerd door restaurant Nieuw Schaijk en wandelsportvereniging Ons Genoegen Schaijk. Door de vooruitzichten wat het weer betreft eerder in de week, is de organisatie tevreden met dit aantal deelnemers.

Al rond 7 uur stonden de eerste wandellustigen bij Nieuw Schaijk klaar om te beginnen. De start was eigenlijk pas om 8 uur gepland. Afhankelijk van de afstand ging de route onder meer over Herperduin. Bij het afmelden werden er veel complimenten gegeven over de route en over de wijze van de bewegwijzering. Voor iedere deelnemer was er bij de finish een heerlijke kop snert.

Ook een keer deelnemen aan een mooie wandeltocht georganiseerd door Ons Genoegen Schaijk? Kom dan 31 maart naar het Walking Event De Maashorst in Herpen, 23 juni Maashorstwandeltocht in Schaijk, 12 oktober Pater Vos Tocht in Schaijk en de volgende Snerttocht Schaijk is op 25 januari 2020.

Op de hoogte blijven van de wandelevenementen van w.s.v. Ons Genoegen Schaijk, bezoek de website, like de Facebookpagina van w.s.v. Ons Genoegen Schaijk of schrijf je op de website in voor de nieuwsbrief.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties