Schaijk

Leer deze zomer de leukste circustrucs

Kinderkaravaan Circus Snor twee keer naar Hartje Groen Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Deze zomer trekt Circus Snor het hele land door met de Kinderkaravaan. Een actief circusprogramma voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Kinderen leren bijvoorbeeld lopen op een touw, rijden op gekke fietsen, goocheltrucs of gaan op de foto als artiest. Op 3 en 17 augustus komt Circus Snor naar charmecamping Hartje Groen in Schaijk.

In normale tijden trekt Circus Snor elke zomer eropuit met de circustent en een nieuwe circusshow voor jong en oud. Dit jaar is de nieuwe show Chapeau! nog een jaartje vooruit geschoven, maar stilzitten kan natuurlijk niet. Daarom kun je Circus Snor deze zomer vinden op de tofste plekken met de Kinderkaravaan. Van campings, kindvriendelijke horecazaken tot aan boerderijen.

In twee uur tijd leren kinderen de leukste circustrucs, zoals rijden op een eenwieler, balanceren op een bal of lopen op een touw. Ook kunnen ze nostalgische kermisspelletjes spelen en gaat er een ouderwetse bootjesschommel mee op reis door het land. Het programma vindt buiten plaats en ouders mogen even lekker ergens anders gaan relaxen. De activiteit start om 10 uur of om 13 uur en duurt twee uur. Kaartjes kosten 9 euro per kind en er is plek voor 45 kinderen. Kaartjes kunnen gekocht worden via www.cirquemoustache.com

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties