Schaijk

Kerstboomverbranding in Schaijk op zaterdag 5 januari

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - De jaarlijkse kerstboomverbranding van Schaijk vindt in 2019 plaats op zaterdag 5 januari. Die zaterdag is het mogelijk om tussen 14 en 16 uur kerstbomen in te leveren bij De Sprankel aan de Louwstraat 26. De scouting hoopt op veel bomen voor een lekker groot vuur in de avond.

De kerstboomverbranding wordt gehouden op het veld tussen De Sprankel en aluminiumbouw D'n Boeij. Iedereen is welkom vanaf 19 uur. Eerst wordt gezellig brood gebakken, warme chocomel gedronken en is een loterij: iedereen die bomen heeft ingeleverd krijgt een lootje en maakt kans op leuke prijzen. Rond 19.15 uur gaat de fik erin onder begeleiding van de brandweer. Houd bij slecht weer de facebookpagina van Scouting Schaijk in de gaten. Neem bij vragen contact op via 06-46993488.

Reekse bomen
In Reek is er ook een centraal verzamelpunt voor de kerstbomen. Bij het voetbalveld aan De Scheenen gaat enkele dagen voor de kerstboomverbranding de slagboom open. Hier kan men dan tot 5 januari 13 uur kerstbomen neerleggen. Na die tijdt zorgt Scouting Schaijk ervoor dat de bomen uit Reek naar het veld in Schaijk worden gebracht voor een nog grotere kerstboomverbranding in de avond

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties