Schaijk

Kennismaking bij en met konijnenopvang Hazel Schaijk

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Konijnenopvang Hazel in Schaijk opent zaterdag 6 april van 10 tot 14 uur de deuren. Die dag staat in het teken van de beste zorg voor konijnen. Zo is er de mogelijkheid om je konijnen te laten vaccineren tegen gereduceerd tarief. Tevens kan er een kijkje worden genomen bij de opvang om te zien hoe het eraan toe gaat.

Dierenkliniek Schaijk is 6 april aanwezig voor het inenten van de konijnen. Het is mogelijk om je konijnen te laten vaccineren tegen myxomatose en RHD1&2. Alle injecties zijn één jaar geldig. De kosten hiervoor zijn 40 euro per konijn. Je kunt je hiervoor aanmelden via Facebook of per mail (konijnenopvanghazel@outlook.com). 

Huisdier
Het konijn is naast hond en kat het meest voorkomende huisdier. Veel mensen weten echter niet precies wat een konijn gelukkig maakt. Hierdoor worden de dieren vaak afgestaan of gedumpt. Kom eens kijken op 6 april en laat je informeren en adviseren. Hazel kan onder meer zorgen voor een vriendje of vriendinnetje voor jouw eigen konijn. Ook kan de vakantieopvang geregeld worden.
Tijdens deze dag is er ook een knutselhoek voor kinderen, vindt er een loterij plaats en is er een winkeltje waar onder andere Supreme Selective Science voor een gereduceerde prijs wordt aangeboden. Wie zijn konijn laat vaccineren, krijgt ook nog een leuke goodiebag. De opbrengst van de dag komt ten goede aan de opvang.

Wil jij weten hoe het leven van een konijn in de konijnenopvang eruitziet en hoe alle vrijwilligers dit regelen? Schrijf dan zaterdag 6 april in je agenda en breng een bezoekje aan Hazel, Bremstraat 2 in Schaijk. De koffie staat klaar.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties