Schaijk

KBO Schaijk is weer volop actief

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Met de versoepelingen van de coronaregels in het vooruitzicht is de activiteitencommissie van KBO Schaijk al sinds geruime tijd bezig met de voorbereidingen van gezellige en interessante activiteiten voor de leden. Op 19 juli vond een zeer geslaagde meerdaagse busreis naar Valkenburg plaats (foto). Hieraan namen meer dan 30 KBO-leden deel.

Op 25 augustus staat de dagreis naar Rotterdam en omgeving gepland. Door de grote belangstelling vertrekt er tevens een bus richting Rotterdam op 1 september. Ook kunnen andere leden op 25 augustus genieten van een viergangendiner bij De Potter.
Van 6 tot en met 10 september viert De Phoenix de heropening, waarbij de KBO Schaijk in de foyer een fotogalerie presenteert met informatiestand. Tevens heeft iedereen de gelegenheid om in deze week vrijblijvend verschillende onderafdelingen van de vereniging te bezoeken en eventueel actief deel te nemen.

'Op de koffie'
Voor 15 september worden alle leden uitgenodigd voor 'Op de koffie' met als thema financiële misleiding. De Schaijkse wijkagent Femke van Eerd en Edith Mostert van KBO Brabant geven informatie aan de hand van voorbeelden uit de praktijk.
Op 22 en 29 september zijn informatieve fietsdagen gepland, waarbij voorlichting wordt gegeven over 'Hoe te fietsen tot je 100ste'. Hiervoor is aanmelden gewenst.
In de loop van dit jaar staan nog verschillende andere activiteiten op het programma, zoals onder andere een culturele middag, vrijwilligersavond en kerstviering.

Vrijwel alle onderafdelingen zijn weer gestart met hun activiteiten. Zo genoot een groot aantal leden van de Alleengaandenclub van een gezellig kermisetentje en zijn ook de deelnemers aan onder meer sjoelen, koersbal, bingo, biljart en kaarten weer volop actief. Vele activiteiten waarbij de leden een gezellige middag beleven, maar vooral ook kunnen genieten van 'samen zijn'. Mede door de inzet van de papierophalers is hiervoor extra financiële ruimte.

Met meer dan 750 leden is KBO Schaijk een grote en bloeiende vereniging waarbij echter nieuwe leden nog van harte welkom zijn.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties