Schaijk

Vanaf 21 maart

Kapsalon Ploegmakers in Schaijk tijdelijk gesloten

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Vanwege het coronavirus is kapsalon Ploegmakers in Schaijk vanaf zaterdag 21 maart tot nader order gesloten. "Op dit moment kunnen wij de veiligheid en gezondheid van onze klanten en medewerkers niet meer voldoende garanderen", geven Maarten en Sissie Ploegmakers aan. "Om verdere verspreiding van het coronavirus te helpen te beperken, gaan wij daarom de deuren tijdelijk sluiten."

Het sluiten van de kapsalon is geen eenvoudige beslissing, vertellen Maarten en Sissie Ploegmakers. "Maar wij vinden het belangrijk om zelf onze verantwoordelijkheid te nemen. We zijn trots op onze trouwe klanten en de geweldige inzet van ons team."

Mocht u een afspraak hebben staan bij Ploegmakers, dan komt deze te vervallen. De kapsalon neemt de komende tijd contact op met klanten om een nieuwe afspraak te maken.

Verfservicepakket
Ploegmakers biedt mensen met uitgroei een verfservicepakket aan. "Wanneer mensen contact opnemen met ons vaste nummer 0486-462115 zorgen wij dat we een verfservicepakket klaarzetten. We vragen om het alleen bij de uitgroei te houden om goede resultaten te garanderen."

Voor vragen of meer informatie: www.kapsalonploegmakers.nl/contact/ of bel 0486-462115 . Maarten en Sissie: "We laten weten wanneer we weer opengaan. Wij hopen iedereen snel en in goede gezondheid weer te kunnen ontvangen in onze kapsalon."

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties