Schaijk

Kaboutervoetbal bij DAW voor jongens en meisjes van groep 1 en 2

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Kaboutervoetbal is bij DAW Schaijk al jaren een begrip. "Het is een stoere en superleuke sport", vertelt Remco van Nistelrooij namens de sportvereniging.

"In één grote groep doen jongens en meisjes wekelijks op zaterdagochtend spelenderwijs verschillende voetbaloefeningen, zoals dribbelen en natuurlijk een partijtje. Kaboutervoetbal is de allereerste stap tot het voetballen bij DAW. Op dit moment zijn we met zo'n 20 enthousiaste kinderen en 5 leiders op de zaterdagochtend een uur lang vanaf 9 uur te vinden bij DAW. Vanaf 15 januari gaan we weer starten in het nieuwe jaar. Kom jij ook meevoetballen en jouw voetbalkunsten laten zien?"

Vossenjacht
Op 10 december werd er door de jeugdactiviteitencommissie van DAW Schaijk een vossenjacht gehouden. Een hele leuke vrijdagavond waarbij vele vossen werden gevonden, zoals bijvoorbeeld Popeye en Olijfje. Met de ontvangen letters werd de winnende oplossing gepuzzeld door de kabouters van DAW Schaijk. De ontvangen prijs, een bootcamp vanuit LanderdSportzo, werd dankbaar in ontvangst genomen door de 4- en 5-jarige voetballertjes op zaterdag 11 december. Onder begeleiding van buurtsportcoach Jeroen werden verschillende oefeningen door 20 enthousiaste jongens en meisjes gespeeld. Na een tikspelletje en verschillende echte bootcamp-oefeningen gingen de kinderen uitgeput maar met enorme spierballen naar huis.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties