Schaijk

Kaartenactie Zorgcoöperatie Schaijk zorgt voor verbinding

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Zorgcoöperatie Schaijk (ZCS) startte onlangs met een kaartenactie om mensen in het dorp met elkaar te verbinden. "Het is de bedoeling bij mensen die het huis niet uit kunnen een 'kaartje' te bezorgen", vertelt ZCS-voorzitter Debbie Koning. 

De zorgcoöperatie vraagt iedereen hier een bijdrage aan te leveren door de kaartjes te schrijven. "Wij geloven dat het ontvangen van een kaartje kan bijdragen aan het welbevinden van mensen in tijden van mogelijke eenzaamheid en onrust. De kaartjes worden via de post bezorgd en de mensen die de kaartjes ontvangen worden geselecteerd vanuit de Zorgcoöperatie."

Wil jij ook een kaartje schrijven met een positieve tekst? Het kaartje hoeft niet geadresseerd of gefrankeerd te worden en kan bij 'iedereen' in de bus vallen; alle leeftijden, alle geslachten, alle situaties. Dat betekent dat de tekst ook 'neutraal' moet zijn. Kaartjes kunnen worden afgeven in de Readshop in Schaijk. ZCS zorgt voor de adressering en de verzending. Debbie Koning: "Wij hopen dat we weer veel kaartjes kunnen gaan versturen de komende tijd om ook zo toch een beetje in verbinding te blijven met onze dorpsgenoten."

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties