Schaijk

Jongeren houden online bingo om Schaijkse horeca te steunen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Een groep van zes Schaijkse jongeren houdt zaterdag 18 april een grote bingo om de plaatselijke horeca te steunen in de coronacrisis. De volledige opbrengst van de kaartverkoop van de Schaijkse Horeca Bingo komt ten goede aan de lokale horecabedrijven.

Vanwege de coronacrisis moesten veel horecazaken de deuren enkele weken geleden sluiten. "Niemand weet hoe lang dit nog gaat duren. Veel horecabedrijven hebben last van deze verplichte sluiting", geven de initiatiefnemers Akram Abdoali, Auke de Vent, Moos van der Heijden, John Potjes, Roel Wittenberg en Iris Morsche aan. "Wij hebben allemaal op onze eigen manier een band met de horeca. De meeste van ons hebben in de horeca gewerkt of werken hier nog steeds. Wij willen de lokale horeca dan ook graag een hart onder de riem steken door het organiseren van de Schaijkse Horeca Bingo. Op 18 april organiseren wij een avondvullende online spelshow, waarin de deelnemers kans maken op fantastische prijzen. In de vorm van een online liveshow, die men thuis vanaf de bank kan volgen, presenteren wij een bingo en vele andere spellen. Voorafgaand aan deze liveshow kan iedereen die mee wil spelen bingokaarten bestellen via de link op onze facebookpagina. De volledige opbrengst van de kaartverkoop komt ten goede aan de lokale horeca. Dit gaan wij realiseren door tegoedbonnen, borrelplanken, bierpakketten en vele andere prijzen af te nemen tegen verkoopprijs. De hoeveelheid verkochte kaarten bepaalt hoeveel prijzen wij kunnen afnemen, dus wie meespeelt steunt direct de horeca."

De jongeren zouden het liefst alle ondernemers die het momenteel moeilijk hebben helpen. "Maar dat is helaas onmogelijk. Wij hopen met deze actie het signaal af te geven dat alle kleine beetjes helpen en dat iedereen op zijn eigen manier een steentje bij kan dragen aan de ondersteuning van lokale ondernemers. Het helpt al enorm wanneer iedereen ervoor kiest om brood te halen bij de bakker en vlees bij de slager."

'Mooi bedrag inzamelen'
Het moet 18 april een geweldige avond worden, zeggen de zes jongeren. "We hopen een mooi bedrag voor de horeca in te zamelen terwijl wij de mensen thuis vermaken. Wij adviseren iedereen om ook gedurende deze avond alle regels van het RIVM in acht te nemen. Met z’n allen zullen we er toch het beste van moeten maken in deze lastige tijden. Hopelijk kunnen wij op ieders steun rekenen."

Kijk voor meer informatie op de facebookpagina 'De Schaijkse Horeca Bingo’ of stuur een mailtje naar schaijksehorecabingo@gmail.com.  

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties