Schaijk

Jolanda de Vent is DAW’er van het jaar

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Tijdens de nieuwjaarsreceptie van DAW Schaijk op zondag 5 januari is de DAW'er van het jaar bekendgemaakt. De titel wordt toegekend aan iemand als waardering voor zijn of haar belangeloze, jarenlange inzet voor de vereniging. Met een aantal tips liet voorzitter Henrie Lamers de aanwezigen gissen over degene die in het zonnetje gezet ging worden. Al deze aanwijzingen leidden tot Jolanda de Vent.

De eerste tip was dat binnen het gezin voetbal en korfbal een grote rol spelen, gevolgd door dat er fanatiek wordt gesupporterd bij beide sporten. Bij de aanwijzing dat het om een vrouw ging en dat ze altijd in is voor gezelligheid, ging bij een aantal aanwezigen al een lichtje branden. Na de tip dat zij ‘gin echte Schoikse’ van oorsprong is, maar inmiddels zeker wel is geworden en dat carnaval in het bloed zit (en ze zelfs ooit prinses van het Moesland is geweest) werd het voor iedereen duidelijk: Jolanda de Vent is DAW’er van het jaar 2019!

Vrijwilligersactiviteiten
Met een veelvoud aan vrijwilligersactiviteiten zet zij zich trouw in voor DAW. Behalve scheidsrechter bij het korfballen is Jolanda vrijwilliger achter de bar. Ook heeft ze zitting in de sponsorcommissie en zorgt voor het beheer en de uitgifte van de clubkleding. Als fanatiek supporter langs de lijn schreeuwt zij haar kinderen Auke en Luuk, maar ook man Frank naar topprestaties. Gezelligheid staat bij haar hoog in het vaandel. "Daarom is het een ontzettend fijn persoon om in onze geledingen te hebben", stelt Lamers.
Na de benoeming nam zij de oorkonde, zijnde een kunstwerk van Idje van Dijk, een bos bloemen en de DAW'er van het Jaar-bokaal in ontvangst. Die trofee mag een jaar lang op de schouw van de familie De Vent pronken.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties