Schaijk

Wilfred Janssen: ‘We gaan gewoon door, maar met een krachtigere organisatie’

Janssen BML en Rivez bundelen hun krachten

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK – Janssen BML uit Schaijk en Rivez Assurantiën & Risicobeheer BV uit Helmond hebben hun krachten gebundeld. Het bedrijf van Wilfred Janssen op het Europaplein is per 1 juni van dit jaar samengegaan met Rivez, een middelgroot assurantiekantoor met vestigingen in Helmond, Nistelrode, Erp, Venlo en Venray. “We zijn blij dat we met Rivez een betrouwbare partner hebben gevonden.”

Wilfred Janssen en Els van der Lee bij het kantoor van Janssen BML-Rivez in Schaijk.

Wilfred Janssen legt uit waarom Janssen BML en Rivez de handen ineen hebben geslagen. “Het wordt steeds lastiger om als klein kantoor de kwaliteit van de dienstverlening zoals mensen die van ons gewend zijn, op peil te houden. We kwamen daardoor tot de conclusie dat het beter was om aansluiting te zoeken bij een andere partij. In Rivez hebben we vervolgens een geschikte en krachtige partner gevonden met dezelfde mentaliteit als wij: de klant staat centraal.”

‘Adviserende rol’
Janssen BML maakte de afgelopen jaren een gestaagde groei door. Wilfred: “Doordat we groter groeiden kwam ik eigenlijk steeds verder af te staan van mijn adviserende rol, terwijl daar juist mijn hart ligt. In de nieuwe situatie hoef ik me niet meer bezig te houden met zaken als wet- en regelgeving, administratie en personeel. Ik ga weer fulltime aan de slag als adviseur met de primaire focus op de zakelijke relaties hier in de regio.”

Vertrouwd
"Een belangrijke voorwaarde voor mij was het feit dat het kantoor in Schaijk blijft bestaan en de medewerkers in dienst blijven”, geeft Wilfred aan. “Er verandert dus niet zoveel. Bij verzekeringsmaatschappijen wordt Rivez voortaan aangemerkt als assurantietussenpersoon, maar verder blijven onze naam en ons kantoor in Schaijk behouden, evenals de vertrouwde contactpersonen. Ook Janssen BML Makelaardij blijft in het huidige pand gevestigd.”

‘Gevestigde naam’
“Janssen BML is een gevestigde naam in de omgeving met goede klanten. Wilfred heeft hier een supermooi bedrijf neergezet en we zijn als Rivez erg blij dat we samengaan met Janssen BML”, zegt Els van der Lee namens Rivez. “En in tegenstelling tot veel andere kantoren hebben wij de bestaande personeelsleden er graag bij, want zíj maken het bedrijf.”


Rivez Assurantiën & Risicobeheer
Rivez Assurantiën & Risicobeheer is een zelfstandig en onafhankelijk assurantie-adviesbureau met vestigingen in Helmond, Venlo, Venray, Nistelrode en Erp. Rivez behoort tot de middelgrote assurantiebedrijven in Nederland en is actief in diverse marktgebieden. Landelijk is Rivez een van de grotere assurantieadviseurs op het gebied van verzekeren van woningcorporaties, vastgoedbeheerders en gemeenten. Regionaal is Rivez actief op het terrein van alle particuliere en zakelijke verzekeringen.
Els van der Lee: “Onze kracht zit in een uitgekiende inkoopstrategie, persoonlijke aandacht voor onze klanten en een hoge mate van kwaliteit van onze adviezen.” Rivez heeft toegang tot de gehele verzekeringsmarkt: provinciaal, beurs, eigen verzekeringspools en volmachten. De specialisten van Rivez hebben een stevige achtergrond, zowel theoretisch als praktisch.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties