Schaijk

Janneke Willemse-Van Thiel in race voor titel Gewichtsbehouder van het jaar

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK – Janneke Willemse-Van Thiel, voormalig inwoonster van Schaijk, dingt mee naar de titel Gewichtsbehouder van het jaar 2019 van Cambridge Weight Plan Nederland. “Negen jaar geleden heb ik met succes het Cambridge-dieet gevolgd en nu ben ik nog steeds op mij streefgewicht”, vertelt Janneke, die één van de drie finalisten is die kans maken op de titel. “Ik wil iedereen vragen een stem op mij uit te brengen via de website www.afslankervanhetjaar.nl.”

Haar zwangerschap samen met overgewicht resulteerde bij Janneke Willemse-Van Thiel in trombose in haar hersenen. Ze voelde zich slecht, verdrietig en moest in het ziekenhuis revalideren. Voornamelijk haar overgewicht zat haar in de weg. Ze was het zat.
“Van een paar familieleden hoorde ik positieve verhalen over het Cambridge Weight Plan", zegt Janneke. "Na me in het dieet te verdiepen en het raadplegen van het advies van mijn huisarts, heb ik een afspraak gemaakt bij mijn consulente. Het intakegesprek voelde goed. Ik besloot er meteen voor te gaan. Ik vond het dieet goed te doen. Af en toe waren er etentjes in de afvalperiode, maar daar heb ik het niet moeilijk mee gehad. Dan bracht ik zelf gewoon mee wat ik wel mocht eten. Ik ben zo trots op mezelf. Negen jaar na het dieet, ben ik nog steeds op mijn streefgewicht. Er is zelfs nog iets meer af.”

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties