Schaijk

Iris Hofland exposeert in Atelier Anders in Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Op vrijdag 11 mei om 16.30 opent in Schaijk de expositie ‘Vreemde wegen – Een verkenning van de Maashorst’ van Iris Hofland (foto). Atelier Anders vroeg haar zich te laten inspireren door De Maashorst. 

Het gewone wordt bijzonder. Hofland wijst ons op dingen waar je voorheen aan voorbij liep. Haar werk is een verkenning van het kijken en beleven. De natuur is hierbij zowel de inspiratiebron, als materiaal. Hofland brengt haar verwondering en bewondering van de natuur over op de toeschouwer.

Tijdens deze expositie presenteert Hofland onderdelen uit de natuur zowel in tastbare vorm als in fotografie. De expositie wordt aangevuld met haar onderzoeksbundel, waarin haar zoektocht naar de Maashorst is vast gelegd. Ook is een film te zien, ontwikkeld door Atelier Anders, waarbij mensen een kijkje kunnen nemen in het atelier van Iris Hofland.

Aanvullend bij deze expositie is er een georganiseerde wandeltocht geleid door IVN-natuurgids Diny de Groot. Deze vindt plaats op zaterdag 2 juni om 9.30 uur. Tot slot is er een fotowedstrijd, met als inleverdatum 9 juni. De winnende foto, gekozen door Iris Hofland, wordt getoond in de galerie van Atelier Anders. Kijk voor meer informatie op www.atelier-anders.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties