Schaijk

Roompot Schaijk houdt 17 september informatieavond

Investeren in De Maashorst?

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK  - Roompot-vakantiepark Schaijk houdt op dinsdag 17 september een informatieavond die in het teken staat van 'Investeren in De Maashorst'.

Beleggen in een vakantiewoning aan de voet van natuurgebied De Maashorst met 5,2 procent netto rendement per jaar, waarbij de professionele verhuur gebeurt via Roompot Vakanties? Kom dan op 17 september naar de informatieavond in Schaijk. Inloop is vanaf 19.30 uur en om 20 uur start de presentatie. "We gaan daarna graag met belangstellenden in gesprek", zegt Charles Veerkamp van Vakantiepark Schaijk. Rond 21.30 uur wordt de avond afgesloten.

Aanmelden
Aanmelden is niet verplicht, maar wel wenselijk. Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Meld u dan aan door te mailen naar info@vakantieparkschaijk.nl. Roompot-vakantiepark is gelegen aan de Hermanusweg 4 in Schaijk. Bezoekers van de informatieavond kunnen gratis parkeren voor de deur.


Over Vakantiepark Schaijk
Vakantiepark Schaijk is op natuurlijke wijze ingepast in het natuur- en cultuurlandschap aan de rand van De Maashorst, het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant. De geborgenheid van de lodges, het ruimtelijke van de patiowoningen en de vrijheid van de bergwoningen wisselen elkaar af. Stuk voor stuk hebben ze hun eigen karakter. Kenmerkend is het authentieke outdoorgevoel, dat zowel in de woningen als op het park is doorgevoerd. Naast de centrale receptie vormt familierestaurant Charlie het belangrijkste onderdeel van de centrumvoorzieningen. Kies voor de rustige, sfeervolle ambiance van de oude, gerenoveerde boerderij of strijk neer in het speelbos of op het terras om te genieten van een hapje en drankje. De kinderen vermaken zich intussen in het indoor-speelbos of hebben volop plezier met Koos Konijn in de Koos Kids Club. Jong en oud kan terecht op de bowlingbaan. Daarnaast biedt het Spray-park en het droneparcours volop vertier.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties