Schaijk

INGEZONDEN: Petitie 'Schaijk hoort bij Oss' wordt groot succes, al zijn we er nog niet

Door Actiegroep 'Schaijk hoort bij Oss'

Zondag 18 augustus zijn we de 800 handtekeningen gepasseerd! Er worden nu vooral schriftelijke petities ingeleverd en mondjesmaat digitaal. Het loopt echt super.

Allemaal inwoners die zelf de keuze willen maken! Allemaal mensen die niet tevreden zijn over hoe het nu loopt. En allemaal mensen die vinden dat we in Schaijk én in Landerd zelf wel weten wat we willen. Het is zeker nog geen gelopen race en we kunnen onze stem nog laten horen.
En die stem wordt steeds krachtiger maar we zijn er natuurlijk nog niet. Willen we de gemeenteraad en de provincie en Tweede Kamer dwingen naar ons te luisteren dan moeten er nog meer handtekeningen komen. Nog veel meer, liefst tot ver boven de 1000. En dat gaan we halen als u allemaal meedoet.
Als we met zijn allen laten merken dat we in Schaijk en in Landerd zelf onze keuze willen maken door massaal de petitie te tekenen dan maken we een vuist waarmee rekening gehouden moet worden.

Vanaf 28 augustus tot en met 1 september gaan we de papieren petitie in Schaijk huis aan huis bezorgen. Hiermee hopen we iedereen die nog niet heeft getekend te bereiken en aan te sporen om dat alsnog te doen. Op de achterzijde van die petitie staan alle adressen waar de petitie weer kan worden ingeleverd. En we hopen dat u dat in groten getale gaat doen. Want alleen als u allen uw stem laat horen dan staan we sterk.

Uiteraard kan er nog steeds digitaal worden gestemd op de petitie. Hier volgt de instructie nog een keer:
• Ga op internet naar www.petities.nl
• Type in de zoekbalk 'Schaijk' en klik op het vergrootglas (zoeken);
• Klik op de petitie 'Schaijk hoort bij Oss en niet bij Uden';
• Vul de petitie in en klik op de blauwe balk;
• Je krijgt nu een bevestigingsmail op het ingevulde e-mailadres;
• Bevestig door op de link te klikken.

Je kunt per e-mailadres helaas maar één keer meedoen. Huisgenoten kunnen meedoen met eigen e-mail of door meerdere namen in te vullen of via de papieren petitie. Die papieren versie kunt u nog steeds krijgen door een van de leden van de actiegroep te bellen of appen en die komen naar u toe met de papieren petities (Niek van Casteren, 06-82503533; Nol de Jong, 06-83994317; Leonard Steetsel, 06-11904754; Ton van den Hoogen, 06-10378724; Arie de Kleijn, 06-22243967)

De petitie blijft online tot half november en het resultaat zal tussentijds in oktober aan de gemeenteraad worden aangeboden. En we gaan op 24 oktober bij de raadsvergadering massaal demonstreren voor de raadzaal om de gemeenteraad nog eens duidelijk te maken dat het ons menens is. Want daar is het ons om begonnen: laat de inwoners zelf kiezen! Steun de petitie en de gemeenteraad kan niet anders dan ons die keuze geven.

Werkgroep Schaijk hoort bij Oss

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties