Schaijk

'Schaijk hoort bij Oss en niet bij Uden'

INGEZONDEN: Petitie loopt goed, maar uw steun is hard nodig

Door Actiegroep 'Schaijk hoort bij Oss'

Vrijdag 28 juni is de petitie 'Schaijk hoort bij Oss en niet bij Uden' de lucht in gegaan. Precies een maand later staat de teller digitaal al op 600 en naderen we samen met de papieren petities de 700!
Allemaal inwoners die zelf de keuze willen maken. Dat is een super resultaat in één maand tijd, maar nu moeten we doorpakken om tot ver boven de 1000 handtekeningen te komen.

We vragen daarom iedereen in Schaijk en Reek, maar ook daarbuiten, om de petitie te ondertekenen. Als iedereen die de petitie heeft ondertekend nog meer mensen erbij vindt die ook tekenen dan schiet het echt op. Na de zomervakantie gaan we verschillende acties houden. Op meerdere momenten gaan we huis aan huis folders bezorgen om zo nog meer mensen te bereiken. We gaan op diverse plekken in Schaijk staan om mensen de gelegenheid te geven de petitie daar te ondertekenen. Denk hierbij aan de markt op zaterdag en op andere dagen tussen Albert Heijn en Jumbo.
In de Arena houden we u op de hoogte van onze vorderingen en welke acties wanneer gaan plaatsvinden. Ook zullen wij hierin onze motieven om bij Oss aan te sluiten onder de aandacht blijven brengen. De petitie blijft online tot half december.

Digitaal ondertekenen
Zoals velen van u al hebben gemerkt, kan per e-mailadres maar één keer worden ondertekend. We attenderen u erop dat het wel mogelijk is om per e-mailadres meerdere namen van de gezinsleden te vermelden. De petitie is voor sommigen wat lastig te vinden. Ga op internet naar www.petities.nl. Type in de zoekbalk 'Schaijk' en druk op enter. Klik op de petitie 'Schaijk hoort bij Oss en niet bij Uden'. Vul de petitie in en klik op de blauwe balk. Je krijgt nu een bevestigingsmail op het ingevulde e-mailadres. Bevestig door te klikken op de eerste link die u tegenkomt.
Er is ook een papieren versie van de petitie, die al veelvuldig is ondertekend. Om gebruik te maken van de papieren versie kunt u bellen of appen met één van de leden van de actiegroep. Zij zorgen dat u een papieren petitie krijgt. De leden zijn Niek van Casteren (06-82503533), Nol de Jong (06-83994317), Ton van den Hoogen (06-10378724), Leonard Steetsel (06-11904754) en Arie de Kleijn (06-22243967).

Werkgroep 'Schaijk hoort bij Oss'

|Doorsturen

May

2019-08-01 08:45:25

Laat alleen Schaijk naar Oss gaan. Zijn we van die WELEDELE HEERTJES af. En kan de Aldi in Reek doorgaan. Het maakt niks uit of je door Oss of Uden gebeten wordt (tenzij je in hogere sferen begeeft en dealtjes kunt sluiten).

Gebeten word je toch, waf waf.

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties